dilluns, 18 de gener del 2016

La Coral Infantil "Els Verdums" reprèn el curs després d'un final de trimestre ple d'activitats


El dissabte 23 de gener la Coral Infantil “Els Verdums” encetarà el segon trimestre de curs amb tota l’energia d’un primer trimestre que passa a la història de la coral. El cap de setmana 9 i 10 de gener ‘Els Verdums’ va acabar el primer trimestre amb un cap de setmana molt intens:

Concert de reis

El dissabte 9 de gener a les 7 de la tarda va tenir lloc el tradicional concert de reis al Teatre Municipal de l’Ateneu. Un concert dedicat i ambientat als somnis amb uns quants canvis de format en vers els altres concerts de reis: els més petits van donar pas a l’inici del concert, seguidament van sortir els grups de grans i més grans alternant les peces particulars de cada grup i les comunes. Després va arribar la mitja part amb una actuació de l’equip de monitors que va donar peu al sorteig de la panera i seguidament, els grups de petits i mitjans van oferir-nos la cantata del “Petit Príncep”.


Per concloure el concert, tots els grups de la coral ens van oferir una cançó titulada “Somnis” d’Albert Pla que va aconseguir emocionar el públic.
Concert de reis

Concert amb el grup Macedònia

El diumenge 10 de gener a les 12 del migdia al Born Centre Cultural de Barcelona el Grup Macedònia feia el seu primer concert de l’any de la gira “El món és per als valents”, en el qual, els cantaires van tenir la gran sort de col·laborar cantant quatre peces juntament amb les noies.

Per a preparar aquest concert, el matí del dia 23 de desembre vam rebre les 5 “fruites” de macedònia i en Dani Coma, el creador del grup, a Igualada. Els cantaires de la coral les van poder conèixer personalment. Elles els van explicar el context en el qual estan inspirades les seves cançons i també els van ensenyar les coreografies i els moviments escènics.D’aquesta manera, van aconseguir acabar de motivar els cantaires.

Aquesta ha estat una experiència única per tota la coral que quedarà gravada en la memòria de tots els cantaires.

Concert amb el Grup Macedònia

Després d’aquests concerts, “els Verdums“ enceten un segon trimestre amb moltes ganes on no faltaran les activitats de tot tipus. Per començar, tornen a obrir inscripcions, que es poden fer cada dissabte de 4-6 a l’Escola Municipal de Música d’Igualada o bé enviant un correu electrònic a coralelsverdums@gmail.com, per a tots aquells nens i nenes de 3 a 16 anys que tinguin ganes de cantar i passar-ho bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ACTIVITATS